Söndag på hemmaplan

Jag ligger här i sängen tillsammans med de två yngsta som spelar på paddorna. Det är småstökigt i rummet och damm i hörnen men det känns som om det kvittar. Tacksamheten över att vara hemma med familjen samlad vinner oavsett.

Stressen och irritationen över oväsentliga saker är väl ändå onödig?

Om en vecka har vi nog packat det sista och ska på måndagen styra bilarna norrut för semester. Jag hoppas att allt runt J har lugnat sig då och att vi kan lägga fullt fokus på alla grabbar. Det är ju tyvärr så att de fått stå tillbaka under den senaste tiden och det märks mest på G. Att vara 4 år (snart 5) är tufft i sig och om man ständigt får tävla om uppmärksamheten så sätter det sina spår.

Nu ska jag styra upp det viktigaste och börja skissa på packlistor. En sväng till affären ska nog även hinnas med. Vad mer? Jo, idag ska jag även hämta ut ett spännande produktprov på posten. Kommer berätta mer om det senare 😃

Related Posts

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kvar på sjukhuset

Sjukhusinläggning

Luxerad käkled

Zzz

Det doftar MISTELBÄR

Search stories by typing keyword and hit enter to begin searching.