Äntligen utskrivna!

Efter att träffat barnläkaren nu på eftermiddagen så fick vi klartecken för hemgång. Vi fick nya direktiv angående doseringen och J ska nu stanna på 250-dosen (istället för 300) två gånger om dagen.  Hans EEG var svårtolkat och inte helt rent men även om det hade varit det så skulle planen för framtiden sett likadan ut.

Hans frånvaroattacker och mindre anfall kan vi inte göra så mycket åt i nuläget, utan bara hoppas att det ger med sig och lugnar sig med tiden. Det är viktigt att tänka förebyggande och försöka utesluta sånt som kan trigga igång anfall. Tex växlingar mellan värme/kyla, blinkade ljus, höga ljud och sånt som stressar J. Jag misstänker tex att ihopslagningen av avdelningarna på förskolan kan varit en sak som tog mycket krafter senaste veckan. Så nu känns det skönt att semestern/sommarlovet närmar sig med stormsteg.

Firade med varsin milkshake på vägen hem

Väl hemma så kom brorsan/morbror hit och firade J lite i efterskott. Han blev jätteglad över att bli uppvaktad och få fin present. Speciellt efter pärsen senaste dagarna och brist på annat sällskap än mig 😉

Jag hoppas att ni haft en bra lördag och solen strålar på alla håll i Sverige. Kram

Related Posts

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kvar på sjukhuset

Sjukhusinläggning

Luxerad käkled

Zzz

Det doftar MISTELBÄR

Search stories by typing keyword and hit enter to begin searching.