Sjukhusvistelse med sonen

Ligger nedbäddad i föräldrasängen bredvid sonen här på barnavdelningen. Det har varit en tuff dag och inte minst för J som blivit undersökt på alla möjliga sorters vis, stucken flera gånger och även fått vara med om ett akut-EEG (något han påpekade var skittråkigt och att BMA-tjejerna var minst lika tråkiga hehe).

Det var till att börja med en ganska jobbig väntan på akuten med högt tryck på barnsidan. Tack och lov så var personalen underbar trots stress ❤️ Ja och på avdelningen är de alltid goa och ”känner” J väl sedan tidigare….

Vi hann en sväng till lekterapin men annars har det mest varit vila på rummet. Det är aldrig roligt att vara inlagd på sjukhus med ens barn men jag måste ändå säga att den nybyggda avdelningen är tipptopp. Fräsch, ljust och rymligt.

Nu ska jag försöka sova lite och hålla tummarna för att vi slipper nattliga kramper och att koncentrationsproverna ser bra ut i morgon bitti. Natti!

Related Posts

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Sjukhusinläggning

Luxerad käkled

Zzz

Det doftar MISTELBÄR

Tiden räcker inte riktigt till

Search stories by typing keyword and hit enter to begin searching.