Solsken & sömnbrist

Hur gick det sen då? Natten blev tuff rent sömnmässigt men utan ytterligare kramper. Man är otroligt tacksam för det men samtidigt sliter det nästan lika mycket att ständigt vara på hugget. Till slut förbereder man sig mentalt nästan dygnet runt.

J är väldigt trött idag och hemma från förskolan men vi försöker varva ”lagom med lek” och vila. Maken är inne på sjukhuset med G och gör sömn-EEG så det är något lugnare för J. Vi får hoppas att de inte ryker ihop i eftermiddag när båda garanterat är griniga.

Nu ska vi försöka njuta av solen lite mer här och blåsa sopbubblor. Vindarna är friska och det känns att man lever 😉

Related Posts

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Välkomnar vardagen

Kvar på sjukhuset

Sjukhusinläggning

Luxerad käkled

Zzz

Search stories by typing keyword and hit enter to begin searching.