Det här med att avsluta projekt

Ett av mina stora problem genom livet har ju varit att avsluta alla hundratals projekt som påbörjats genom åren. Många saker har blivit liggande och så även här hemma i huset. Intressen hinner ändras snabbt och orken börjar alltid tryta i slutet.

Regnbågsfilten söker ny ägare

Idag har jag chockat mig själv genom att sticka klart filten OCH fäst alla trådar. Svor tyst för mig själv men slutförde ändå. Inte illa för en innehavare av hyperaktiv hjärna va? 😝

Nu fattas det bara någon liten plutt där ute att ge bort den till. Kanske en ”regnbågsfamilj” skulle uppskatta den? Hojta om någon av er känner sig manad eller vet någon annan som söker efter en färgglad liten filt…

Mer färg till folket!

❤️

Related Posts

Discussion about this post

  1. Ida skriver:

    Så fin filt!! (Y)

    SV: Ja det är jättekul! Tack! Det var en bra dag då jag kände mig extra stark. 😀 kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Sjukhusinläggning

Luxerad käkled

Zzz

Det doftar MISTELBÄR

Tiden räcker inte riktigt till

Search stories by typing keyword and hit enter to begin searching.