Kramper och urladdning

Samtidigt som åskan har mullrat på avstånd så har J haft en riktig urladdning. Han kom gående ut från sitt rum och var med oss en stund i soffan. Pratade konstigt och kändes orolig men vi trodde bara att han var trött. Regnet smattrade på rutan samtidigt som han några minuter senare låg stel som en pinne och kräktes. Vit i ansiktet och kallsvettig och vi kände oss lika maktlösa som vanligt.

Nu har det värsta regnet dragit bort och åskan har tystnat. Samtidigt har J’s epilepsimedicin gett effekt och han har somnat vid min sida. Åter andas han lugnt och hjärtat slår mer normalt. Kroppen är avslappnad som den bör. Jag kommer dock sitta kvar här vid hans sida och analysera minsta rörelse och ljud. Inte vågar man somna den närmaste timman.

Älskade lilla barn

Jag ber till gudarna att kramperna lämnade oss helt och hållet samtidigt som åskan förflyttade sig härifrån. Vårt älskade lilla barn som får gå igenom så otroligt mycket tufft. Det är allt annat än rättvist.

 

Related Posts

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Sjukhusinläggning

Luxerad käkled

Zzz

Det doftar MISTELBÄR

Tiden räcker inte riktigt till

Search stories by typing keyword and hit enter to begin searching.