Cashbackshopping

Inlägget är ett samarbete med Cashbackshopping.se

 

Cashbackshopping är en helt kostnadsfri tjänst som snabbt och enkelt ger dig återbäring på dina köp. Det handlar om att få pengar tillbaka på det man handlar. Precis som det låter- cash back- pengar tillbaka.
Det är gratis att registrera sig på Cashback och när du registrerar dig får du automatiskt 25 kr på ditt konto. Du får alltså 25 kr i återbäring genom att bli medlem, och när du har samlat ihop minst 100 kr i återbäring kan du hämta ut dina pengar. Det låter väl perfekt?

Hur mycket återbäring varierar från några procent upp till 20%. En del butiker ger även en fast summa per köp, bokning eller registrering.
Några butiker som finns med på Cashback är  Svenska gummihuset, Lekmer och Guldfynd. Det finns massor av butiker som ni kommer känna igen och troligen redan beställt ifrån.
Handlar du tex på Svenska gummihuset via Cashback får du 2% cashback tillbaka på ditt konto.

Bra överblick

Jag nätshoppar en hel del av förklarliga skäl (våra barn uppskattar inte att besöka affärer) och det enda man bör tänka på är att först logga in/registrera sig på Cashbackshopping och söka på den butik du vill handla ifrån.

Nu när vi ska beställa nya sommardäck till bussen så blir 2% cashback en rejäl slant. 2% kanske inte låter som så mycket pengar men när det gäller inköp runt/över 10.000 kr så blir det plötsligt en välkommen slant. Pengarna kommer väl till pass nu till semestern och alla extra utgifter som brukar dyka upp.

Rekommenderar er att bli medlemmar pronto! 👌

 

Related Posts

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Sjukhusinläggning

Luxerad käkled

Zzz

Det doftar MISTELBÄR

Tiden räcker inte riktigt till

Search stories by typing keyword and hit enter to begin searching.