Familjen annorlunda drar på semester

Med skräckblandad förtjusning så kan jag meddela att jag och killarna faktiskt ska åka iväg på en klassisk sommarsemester i år. Vecka 28 åker vi iväg norrut tillsammans med mina föräldrar och resmålet är Dalarna. Lagom till den veckan så har J även kommit upp i fulldos av sin epilepsimedicin, så man kan andas ut något vad gäller den biten.

Foto: tomteland.se

Vi ska bo två nätter i en stuga på Åsengården och göra två dagsutflykter. Först blir det Tomteland och sedan Orsa Rovdjurspark. Utflyktsmål som jag tror kommer passa våra barns speciella behov och intressen fint. Det sistnämnda stället är inte speciellt handikappanpassat (av förklarliga skäl) men vi klurar lite på om vi kan få med oss scootern upp. Det skulle ju innebära en enorm frihet för mig men samtidigt slukar den sisådär 80% av lastutrymmet i bussen…

Efter dessa två nätter på campingen så ska vi köra vidare mot Idre med omnejd och mina föräldrars stuga. Där ska vi stanna resten av dagarna och bara ta det lugnt och njuta av omgivningarna. Eller ja lugn och lugn, så gott det går med våra vildar – både tvåbenta och fyrbenta 😅

I nuläget är jag mest nervös för resan upp och hem. De börjar ju som bråka efter en kilometer till vardags. Men men vi får ladda upp med mycket mutor och ta flera pauser. Allt går om man vill. Ja även om det inte blir som för ”alla andra” familjer utåt sett. Huvudsaken är att vi i familjen får en fin semester tillsammans.

Related Posts

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Sjukhusinläggning

Luxerad käkled

Zzz

Det doftar MISTELBÄR

Tiden räcker inte riktigt till

Search stories by typing keyword and hit enter to begin searching.