En sån dag.


Att ha ont och må psykiskt dåligt en vecka av fyra året runt. Det känns som ganska bortkastad tid och onödigt lidande. Speciellt när jag är steriliserad sedan 2012 och bebisfabriken är nerlagd sedan dess. 

Det är väl bara att se fram emot klimakteriet va? 

Febern har åtminstone lugnat ner sig så det halsonta beror nog bara på en klassisk förkylning. Skönt att slippa släpa sig iväg till vårdcentralen och knapra antibiotika i onödan. Det är nog komplicerat att få till vardagsrutinerna nu när maken jobbar och ett barn har sommarlov, samtidigt som de två yngre busarna har förskolan mellan 08:30-13:30 dagligen. Att hålla även dem hemma är inget alternativt i nuläget då vi far och flänger med läkarbesök och Gud vet vad. 

På tal om läkarbesök så har minstingen sovande EEG på tisdag och vi ska observera (+filma) honom enligt ett schema nattetid under veckan.

Related Posts

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Välkomnar vardagen

Kvar på sjukhuset

Sjukhusinläggning

Luxerad käkled

Zzz

Search stories by typing keyword and hit enter to begin searching.