Festligheter och feber

Gårdagens midsommarfirande bjöd på mestadels sol (!) så vi passade på att promenera ner till badplatsen. Där nere plaskade ungarna nöjda runt innan de mutades med tårta/glass för att röra oss hemåt.

Vi firade tillsammans med mina föräldrar och assistent V jobbade mellan 9-14. Ett lagom stort gäng och vi saknade inte det klassiska firandet med ståhej. Barnen föredrar verkligen att springa runt i skogen fritt, istället för uppstyrda leker tillsammans med ett stort avtal okända människor. Det gör nog även jag…

Idag vaknade jag inte bakfull efter som vi väljer bort alkohol tillsammans med barn här hemma. Men däremot infann sig känslan av yrsel och huvudvärk, så det vara bara att kolla tempen. Självklart hade jag fått lite feber. Nu är det vila som gäller för jag måste bli frisk inför veckan som väntar; det är massor viktigt inbokat runt både mig själv och barnen.

Har Ni haft en bra midsommar?

Related Posts

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Sjukhusinläggning

Luxerad käkled

Zzz

Det doftar MISTELBÄR

Tiden räcker inte riktigt till

Search stories by typing keyword and hit enter to begin searching.