Biverkningarna från helvetet

Det är inte roligt för varken sonen eller oss andra i omgivningen just nu. Tvärtom så är det snarare som en mardröm utspelar sig non stop. Nervösa skratt byts ut mot skrik och slag. Man vet aldrig när och hur det kommer slå till men det sker med full kraft. Ingen förvarning utan bara pang bom så sker det igen, igen och igen. Vi vet inte ens garanterar om det är övergående eller om medicinen bara är fel för honom. Ingen barnneurolog i tjänst under kommande veckan och epilepsisköterskan har gått på semester…

Tårarna rinner i smyg och man vet inte riktigt vad man ska ta sig till. Vi är inomhus idag för han skriker som högst utomhus och hans syskon får ju tyvärr lida på köpet. Svårt att förklara vad som händer med deras bror och varför alla i familjen blir drabbade.

Jag gråter för att jag känner mig otillräcklig och rädd inför sommaren. Hur ska vi fixa tillvaron här hemma under flera veckors tid OM inte biverkningarna ger med sig? Hur ska vår älskade son orka? Sommarlov i all ära men det innebär minimalt med stöd och rutiner.

Related Posts

2 Discussion to this post

 1. Anna skriver:

  Men hur kan dom bara släppa detta och inte ha en läkare tillgänglig? Det är helt obegrilpligt för mig.
  Man ska inte behöva lida för att slippa lida om du förstår hur jag menar.
  Det här låter helt absurt.
  Du vet var jag finns om du behöver prata av dig
  Kramar om och hoppas det vänder snarst <3

  • Lillgammal skriver:

   Det finns inga barnneurologer tyvärr :-/ Är kris överallt men det finns alltid Göteborg ”ajour” om det är akut.
   Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kvar på sjukhuset

Sjukhusinläggning

Luxerad käkled

Zzz

Det doftar MISTELBÄR

Search stories by typing keyword and hit enter to begin searching.