Värme och Vätternrundan

Det blev allt en sväng ner till byn trots allt. Assistenten på cykel och jag med permobil; susade ner längs cykelvägen bredvid 49:an. Det hade hunnit lugna sig något med mängden cyklister men det var ändå mycket med folk i rörelse nere på byn. Häftigt när vår lilla kommun verkligen vaknar till liv sommartid.

När mjölken och lördagsgodiset till barnen blivit inhandlat så rörde vi oss hemåt. Jag var vid det laget både svettig och rejält trött. Vilket i sin tur tråkigt nog utlöste ett migränanfall. Låg kvar i sängen efter att J hade nattats och kom aldrig upp igen. Nu strax efter midnatt vaknade jag däremot och är utvilad. Haha visst är det typiskt? Nåja ska försöka somna om här snart och samla ihop lite extra timmar inför morgondagen. Är utan assistans så maken (och jag) får dra ett extra tungt lass här hemma.

J var extremt orolig vid sövning och det märks mer och mer hur Ergenylen påverkar humöret. I morgon påbörjar vi vecka 3/5 med höjning och inställning av dosen. Hoppas verkligen att det lugnar ner sig när han är uppe i förväntad dos, för det här tär på hela familjen. Inte minst han själv.

God natt VS God morgon 

Related Posts

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kvar på sjukhuset

Sjukhusinläggning

Luxerad käkled

Zzz

Det doftar MISTELBÄR

Search stories by typing keyword and hit enter to begin searching.