Firande av vår 7-åring

Tänk att vår lillfles redan hunnit bli sju år…

I lördags hade vi firande med familjen och mina föräldrar här hemma. Det bjöds på jordgubbstårta och vi käkade sedan god mat tillsammans. Paketen fick tummen upp och bortsett från två kortare kramper* framåt kvällen så var allt toppen.

Igår var det dags för barnkalas här hemma och det blev totalt sex stycken barn. Precis lagom och eftersom alla är dagiskompisar så är det ett sammansvetsat gäng. Behövdes inte styras upp så mycket lekar direkt utan det var fri lek non stop. Skattjakten blev populär och jag tror att alla var nöjda (och trötta) efteråt.

*J’s epilepsi har tyvärr kommit tillbaka och han fick åka in akut för några veckor sedan. Det började med ett GM och slutade med en medvetlös kille. Han vaknade till först när ambulansen anlände till sjukhuset och vi hann alla bli riktigt uppskrämda. Just nu trappar vi upp EP-medicinen igen som han åt som yngre. En sorg i sig men vi hoppas att han slipper större kramper framöver..

Related Posts

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kvar på sjukhuset

Sjukhusinläggning

Luxerad käkled

Zzz

Det doftar MISTELBÄR

Search stories by typing keyword and hit enter to begin searching.