Det är kontrasterna som räknas i livet

Att sammanfatta allt som händer och sker i mitt liv vore en omöjlig uppgift men jag flyter vidare. Ibland stormar det hårt men då griper jag tag i det som går och håller mig fast. Kanske är det ett tillfälligt gästspel här på bloggen. Kanske är det början på något nytt. Det återstår att se och jag behöver inte bestämma mig här och nu va? Skönt…

Jag har gråtit mycket under de senaste veckorna men jag har skrattat desto mer. Det är nog helt enkelt så att man ska uppskatta kontrasterna i livet. Ja det gäller bara att spänna fast säkerhetsbältet och åka med i bergochdalbanan – ibland är det läskigt men på det stora hela underbart.

Idag ska vi fira vår J som fyller 7 år. En riktig fighter som överraskar oss dagligen med sina finurligheter. Jag är så tacksam för att jag får vara din mamma!

Related Posts

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kvar på sjukhuset

Sjukhusinläggning

Luxerad käkled

Zzz

Det doftar MISTELBÄR

Search stories by typing keyword and hit enter to begin searching.