LISTA: plus och minus

+ Vi käkade utomhus för första gången i år; på den inglasade altanen. Lite småfix i form av målning och matta kvar men den är ändå mogen för att användas 😉

+ Maken åkte och kollade till hästarna som har anpassat sig finfint i den nya miljön (flyttades i fredags). Han passade även på att göra lite inköp efter stallet.

+ Det serverades vinst i hockeyn och även en smaskig B&J nu under kvällen. Barnen somnade relativt tidigt båda två (J är på avlastning)

– Huvudvärk och en brutal trötthet som aldrig verkar vilja ge med sig. Sovit under dagen men känner mig ändå aldrig utvilad. Inte ens något piggare..

– Ångesten gjorde sig påmind även idag. Inte i lika hög grad men den lurar alltid där i bakgrunden. I morgon måste jag sysselsätta mig mycket så den inte växer sig större.

– Vår äldsta son har blivit en riktig pre-teen och är arg som ett bi 24/7. Skolan är tråkig, vi föräldrar är dumma och ”ingen fattar någonting” eller ”som om jag bryr mig”. Gah. Det är nu man börjar inse hur man själv kanske var i samma ålder… 🙄 Ser med skräckblandad förtjusning fram emot de närmaste åren.

En helt vanlig söndag här hemma

Related Posts

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Välkomnar vardagen

Kvar på sjukhuset

Sjukhusinläggning

Luxerad käkled

Zzz

Search stories by typing keyword and hit enter to begin searching.