Personlig assistans & schemaläggning

Samtidigt som det fortfarande är aprilväder och snöblandat varvat med sol, så börjar det drar ihop sig till sommaren. Det är givetvis planering av semester och någon utflykt men det som tar mest energi är något helt annat; nämnligen schemaläggning för mina kära assistenter.

Jag fick ett samtal under eftermiddagen från LSS och det hade löst sig med beslut nu över sommaren. De hoppas att min handläggare eller hens vikarie har hunnit sätta sig in i mitt ärende till dess. Ja så det äntligen kan bli ett mer varaktig beslut. I väntan på detta så kör vi vidare med 12 timmar per dygn. Det känns skönt att kunna andas ut och försöka få mer koll på vardagen under de närmaste månaderna. Hösten får bli ett senare bekymmer.

Satt med min assistent E och maken här nu under kvällen och har faktiskt lyckats få ihop schema för hela juni, juli och augusti. Vi har inte fördelar själva tiderna utan det görs när alla tjejer i personalgruppen är samlade. Ska försöka få ihop ett möte då även M från vårt Frösunda-kontor deltar. Jag tror att själva upplägget kommer bli bra hur som helst och vi löser dygnen då maken är på vift (utbildningen) i juni månad.

Nu ska jag vila skallen från alla siffror hit och dit. Blir nog popcorn här i soffan och lite slötittande på Eurovision. Kollar Ni oxå? 

Related Posts

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Sjukhusinläggning

Luxerad käkled

Zzz

Det doftar MISTELBÄR

Tiden räcker inte riktigt till

Search stories by typing keyword and hit enter to begin searching.