Sömnig söndag

Efter gårdagens bravader med 2 h i bil och firande så var både vi föräldrar och barnen trötta i morse. Maken tog med J och åkte sedan iväg för att massera hästar (hans utbildning går framåt med storsteg) några timmar. Jag och G låg kvar i sängen i pyjamas och tittade på tv/spelade iPad.

Vad har vi mer gjort då? Jo vi har käkat hämtpizza och vilat ännu mer. Pollenallergi, förkylningar och överansträngning (både fysiskt och psykiskt) tar extremt mycket av våra krafter här i familjen. Vädret idag gjorde tack och lov att man inte behövde skämmas lika mycket över att G inte ens kom utanför dörren…

Ps. Ska sanningen fram så ligger jag fortfarande i pyjamas, fast nu i soffan. Känns som onödigt att göra något åt det nu haha.

Related Posts

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kvar på sjukhuset

Sjukhusinläggning

Luxerad käkled

Zzz

Det doftar MISTELBÄR

Search stories by typing keyword and hit enter to begin searching.