Känner Ni av pollen?

Det är en tuff period för oss allergiker just nu. Kanske beror det mycket på värmen som kom så pass snabbt under de senaste dagarna. Jag har tidigare bara känt av ögonen och lite allmänt ”grötigt i skallen” men nu satte det sig på luftvägarna. Stängde alla fönster och har inhalerat lite nu på morgonen. Tyckte det släppte något men risken är att det ökar på när vi sätter oss i bilen sen (ska på kalas hos brorsan med familj).

Jag vet inte om det är höga halter av björkpollen i hela Sverige kanske? Det är oftast det och gräs som jag reagerar på. Även ungarna är rödflammiga och lite rossliga så ska försöka lura i dem lite pollenmedicin innan avfärd. Munsönderfallande tabletterna med smultronsmak, som tidigare gått hem – smakar tydligen apa numera 🤷🏻‍♀️

Vad har Ni för planer i helgen? Skiner solen och värmer gott även hos Er?

Related Posts

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kvar på sjukhuset

Sjukhusinläggning

Luxerad käkled

Zzz

Det doftar MISTELBÄR

Search stories by typing keyword and hit enter to begin searching.