Det här med bilar

Dagen har varit intensiv men annars riktigt bra. Vi har hunnit med det viktigaste (så som att köra barn hit och dit samt sedvanlig fredagstortyr på Ica) och jag fick inhandlat  både krusbärs- och björnbärsbuske på Handelsträdgården.

Jag har sedan länge insett att vardagen inte riktigt fungerar med de bilar vi har stående här hemma, utan vi har kollat runt lite smått efter en ny bil under den senaste tiden. Ganska snabbt insåg jag att våra önskemål, utbud och plånbok inte riktigt klaffar. Det är ingen lätt match att hitta en bra ”minibuss” helt enkelt. Idag ringde maken på en annons och fick klartecken; den fanns kvar och en spekulant skulle komma först i morgon. Han började åka mot Örebro (inte nästgårds direkt) och efter några kilometrar så hade han ringt på nytt och skulle säga att han var på väg. Den gången svarar en annan bilförsäljare och det visar sig att han tagit emot handpenning på bilfan redan… *grrr*

Jaja det är bara att leta vidare och inte ge upp. Kanske Ni vet någon Renault Trafic eller liknande till salu? Helst den stooooora modellen med 9 sittplatser 😉

Related Posts

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Sjukhusinläggning

Luxerad käkled

Zzz

Det doftar MISTELBÄR

Tiden räcker inte riktigt till

Search stories by typing keyword and hit enter to begin searching.