Torsdagsbestyr

Veckorna bara springer iväg och nu är det snart helg igen. Jag förstår inte hur dagarna kan gå så fort men nu är längtan stor till sommaren – så tiden får gärna rusa på i samma takt.

I morse var jag allt annat än glad på tanden och bestämde mig för att ringa till Folktandvården. Förhoppningarna om en akuttid var som vanligt inte höga MEN de hade faktiskt fått en avbokning 30 minuter senare (givetvis kastade vi oss ner i bilen). Bedövningen tog aldrig bra men efter 3 omgångar så gav jag upp och lät honom ”borra loss” ändå. Grinade illa och fällde en tår men tanden blev lagad och allt var över på 50 minuter. Åkte hemåt och en timma senare började bedövningen ta (?!) och jag var helt avdomnad i underläpp och tungan ända till lunchen. Haha. Knepigt va?

Under eftermiddagen så tog maken med sig minstingen in till stan för ett läkarbesök på ÖnH. Hade tyvärr varit en mindre bra läkare; med noll känsla för bemötande av barn. Tråkigt men skönt att det är avklarat. Inga nya tecken på körtlar bakom näsan etc så det finns fortfarande ingen annan förklaring än slapp hals/muskelatur. Så problemen med andningen nattetid kvarstår därmed tyvärr.

I morgon ska plutten in till sjukhuset igen och så träffa ögonläkaren. Jag hoppas att han snart ska få lite andrum från alla sjukhusbesök men tyvärr är det många fler inplanerade redan nästa vecka.  Jag är stolt över hur mycket han kämpar på och vi föräldrar får bara gilla läget. Ingen ide att falla ihop utan bara kämpa vidare. Annars väntar de vanliga rundorna till/från barnens skola och förskola, kortidslämning av ett barn, fixa present till barnens kusin (som fyller 1 år idag) och handling på Ica. Finns tiden och orken kvar så kanske vi även hinner besöka Handelsträdgården. Har två presentkort att shoppa upp och många idéer och drömmar angående trädgårdslandet osv

Har ni några roliga planer inför helgen annars? Hoppas att solen fortsätter skina på er alla! 😘

Related Posts

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kvar på sjukhuset

Sjukhusinläggning

Luxerad käkled

Zzz

Det doftar MISTELBÄR

Search stories by typing keyword and hit enter to begin searching.