Bihåleinflammation VS tandvärk

Jag har gått och gnällt över bihålorna under de senaste dagarna och kört på med nässpray osv. Egentligen borde jag ju fattat att det kanske borde visat symtom på båda sidorna men så smart är man tydligen inte.

Idag har smärtan pulserat på sidan och käken smärtade mer än vanligt. När jag tuggade förut så gick den uppenbara (?) upp för mig; det är tandjäveln som krånglar. Helvete!

Ska jag behöva bli helt ”tandalös” på ena sidan? Tandläkaren hoppades på att den skulle kunna klara sig men nu säger munnen verkligen ifrån. Han sa att jsg skulle höra av mig akut om det försämrades men statistiskt sett så finns det knappast någon tid för mig i morgon – eller ens den här veckan.

Hoppas att jag har fel för det här är vidrigt. Tryckt i mig OxyNorm nu, stoppat in båda bettskenorna och hoppas kunna somna. Tandvärk är allt annat än angenämt tycker jag och även extra svårt att smärtlindra…

Related Posts

Discussion about this post

  1. […] Bihåleinflammation VS tandvärkDet händer mycket just nuSonen får elevassistentBästa underhållningen?Skolstart: ”Det här känns inte okej!” […]

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Sjukhusinläggning

Luxerad käkled

Zzz

Det doftar MISTELBÄR

Tiden räcker inte riktigt till

Search stories by typing keyword and hit enter to begin searching.