Tisdag va?

Ja förvirringen är total och jag är konstant veckovill numera.

Spenderade förmiddagen på vårdcentralen och blev bortglömd både till läkaren och till laboratoriet. Hade räknat på en halvtimma men det landade på två timmar. Haha

Blodproverna som analyserades idag var bara bra (127 i HB!!). Eller ja mitt CRP var lite förhöjt man det är säkert magen och förkylningen som spökar. Ska öka på dosen med Omeprazol och försöka att inte stressa. Eventuellt blir det ytterligare en behandling för magen men det får proverna avgöra. En del bakterier är ju bra att behålla där oxå..

Vi körde hemåt och fixade lunch precis innan barnen blev hämtade efter skola/förskola av maken. Tio minuter senare skulle maken vidare till jobbet och jag lyckades somna i soffan med barnen – trots allt kaos. Det kanske är ett tecken på att man behöver vila? Speciellt när morgonen började 03:40. Jäsp.

Nu sover barnen gott i sina sängar och jag ska snart förflytta mig till min egna. Spännande att se hur länge det dröjer innan barnen gör mig sällskap 😅

 

 

Related Posts

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Sjukhusinläggning

Luxerad käkled

Zzz

Det doftar MISTELBÄR

Tiden räcker inte riktigt till

Search stories by typing keyword and hit enter to begin searching.