En del dagar är sämre än andra

Jag vet inte varför det alltid brukar bli som så att något trisst oftast följs av något annat tråkigt. Men så är det i alla fall för min del och inte minst nu.

Efter att ha haft många migränanfall (doser av Zonic) och några enstaka Ipren vid feber så pajade då magen; Magsåret var tillbaka med dunder och brak.  Vidriga smärtor kort och gott. Ska träffa läkaren på onsdag och ta lite prover i samma vända. Hoppas det inte blir en ”favorit i repris” med efterföljande dåligt blodvärde. Vilket i så fall innebär järndropp osv.

Tänderna och käkleden krånglar vidare.. spenderade förmiddagen hos tandläkaren och mådde som vanligt dåligt efter bedövningen. Ska ge det en vecka och har det inte gått över till dess, så kanske ytterligare en tand måste ryka. Hua!

Jag hade huvudvärk och magont hela eftermiddagen men barnen var tack och lov ganska lugna. Lagom till att sista barnet somnade så började huvudvärken öka i omfattning och migränen är nog snart här. Har ingen medicin att ta så nu hoppas jag att det räcker med sömn och bettskenor.

Hoppas att Ni haft en bättre måndag och får sova riktigt gott! ❤️

I morgon är en ny dag och förhoppningsvis en smärtfri sådan

Ps. Jag vet att jag ligger efter med både mail och andra saker som utlovats men hoppas på förståelse. En del dagar finns inte riktigt orken där även om man hade velat utföra så mycket mer.

Related Posts

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Sjukhusinläggning

Luxerad käkled

Zzz

Det doftar MISTELBÄR

Tiden räcker inte riktigt till

Search stories by typing keyword and hit enter to begin searching.