Kvalitetstid med hästarna

Spenderade förmiddagen i stallet och mötte upp en potentiell medryttare. Passade även på att rida lite själv i ridhuset och sedan longera lilleman. Både Paleja och Snaps verkade uppskatta ett tort och varmt ridhus istället för blåsten och spöregnet utanför.

Smärtsam bilresa

Allt gick bra under ridpasset och jag fick som vanligt mersmak. Önskar bara att vi kunde ha hästarna lite närmare hemmet, för resvägen är förödande. Blir 35 min enkel resa och det är lång tid att sitta för min hopplösa svanskota och ländrygg.

Man kan ju alltid drömma…

Vinner vi på Lotto eller liknande så blir det egen hästgård på stört! 😉

Related Posts

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Sjukhusinläggning

Luxerad käkled

Zzz

Det doftar MISTELBÄR

Tiden räcker inte riktigt till

Search stories by typing keyword and hit enter to begin searching.