Lillgammal ”firar” 400 inlägg

Visst känns det nästan lite sjukt att jag redan hunnit skriva ihop 400 blogginlägg som ”Lillgammal”? Tiden har gått så fort sedan bytet från ”Pixiepatrullen” som jag tidigare kallade mig och hade hemsida och övriga sociala medier uppbyggda runt. En del läsare har kanske hängt med sedan starten men många har troligen tillkommit under resans gång. För det är nog som så att bloggen på något sätt ändrat fokus under det senaste året. Frustrationen lyser garanterat igenom i mellan åt men jag har nog lugnat ner mig något. Jag är fortfarande ledsen, besviken och arg i perioder men jag har börjat landa mer i mig själv. Insett att en del saker inte går att förändra på och att elaka människor inte är värda all min energi.

Att välja sina strider

Jag kommer givetvis fortsätta strida för min familj och framförallt barnens bästa men kommer även i framtiden hushålla med mina krafter. Fundera, reflektera och ta beslut om vilka strider som är värda att ge sig in i. Vad vinner jag och vad riskerar jag förlora?

Hoppas att ni vill fortsätta att följa min resa och utveckling här på bloggen. Vågar vi sikta på över 4000 inlägg innan jag hinner fylla 40? Vi får väl se 😉

Ps. Min älskade mobil är lagad och ska hämtas ut i morgon på posten

Related Posts

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Sjukhusinläggning

Luxerad käkled

Zzz

Det doftar MISTELBÄR

Tiden räcker inte riktigt till

Search stories by typing keyword and hit enter to begin searching.