Vänskap & tacksamhet

En liten fråga via sms ledde nyss till något efterlängtat. En vänskap som är så otroligt uppskattad och en så pass vardaglig sak som en promenad. Ett halvår sedan jag hittade på något ensam med en vän. Ja ni läste rätt; ett halvår! Socialt utsvulten och med ett självförtroende som varit kört i bott. Det krävdes inte så mycket kanske men jag är så tacksam för att få frågan. Den dagen jag fick assistent så försvann många av de vänner jag hade. Vår relation förflyttades till sociala medier. Kanske en rädsla som låg bakom? Jag vet inte. Osäkerhet åtminstone…

Sak samma. Tack snälla du I <3

Related Posts

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Sjukhusinläggning

Luxerad käkled

Zzz

Det doftar MISTELBÄR

Tiden räcker inte riktigt till

Search stories by typing keyword and hit enter to begin searching.