Ja jag är beroende av min mobil

Haha det är nästan lustigt att få det svart på vitt – hur sjukt beroende man är av en jäkla mobil. Allt ifrån mer eller mindre viktiga appar, en kalender med mycket inlagt i och inte minst Swish. Har två kära tjejer som väntar på varsin 500-lapp i reseersättning (sedan Malmö) och det känns lite lätt retligt att det dröjer.

Den bra nyheten är iaf att jag fick ut en ersättning som nästan går jämt upp (-50 kr) med kostnaden för lagningen och det är jag enormt tacksam för. Har redan beställt ett fult men tåligt fodral så den överlever i helt skick när jag börjar använda den. Ja och framförallt när sonen vill låna den…

Annars har påsken varit krasslig här hemma och vädret har inte samarbetat men nu kan det bara bli bättre. Snart återkommer jag med mina vanliga blogginlägg. Hoppas att jag har några besökare kvar? 😉

Related Posts

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Sjukhusinläggning

Luxerad käkled

Zzz

Det doftar MISTELBÄR

Tiden räcker inte riktigt till

Search stories by typing keyword and hit enter to begin searching.