Malmö: EDS-årsmöte & hotellövernattning

Jag ligger här i sängen och vilar efter morgonens sedvanliga rutiner inklusive lämning av barn på förskolan. Kroppen är trött och det värker både här och där. Försöker sortera in alla intryck och upplevelser samtidigt som en ny vecka har tagit vid.

Hur hade vi då det i Malmö? Jo det var toppenbra och förbundets årsmöte flöt på smidigt. Ordning och reda samt direktsänt via live på Facebook för de som inte kunde vara på plats. Jag och A är numera med i Valberedningen och det är en uppgift som jag ser fram emot (med skräckblandad förtjusning hehe). Jag nästlar mig in lite här och där helt enkelt 😉 Utöver min roll som kontaktperson så sitter jag även med i hjälpmedelsgruppen och hoppas kunna bidra med ett och annat inom det området.

Jag trivs med att kunna ”bidra på avstånd” och ser mina uppgifter som intressanta, utan att bli en börda och har ingen vilja eller mål att sitta med i själva styrelsen, så det här blir nog toppen. Givetvis så ska jag vara lyhörd och ta emot både goda råd och eventuella klagomål med glädje.

Det var 25-årsjubileum för vårt kära förbund, så det firades med smaskig tårta

Efter själva mötet så höll Eric Ronge i en kortare föreläsning och det fanns chans till att ställa frågor. Han är numera pensionär och vi är enormt tacksamma för vad han gjort för våra (och många andras) barn. Jag är så glad över att vi hann med vårt möte med barnens skola innan hans avtackning förra veckan. Det hjälpte oss enormt mycket på vägen…

Hotellet Park Inn fick bra betyg bortsett från att de missade att vi ville ha enkelsängar. Det gick allt bra med delad dubbelsäng också men vi sa allt till angående ett extra täcke. Där gick som ändå gränsen 😉 Rummet i fråga var handikappanpassat och som ni ser så var allt inrett för att man skulle kunna använda rullstolen. Enda minuset var tröskeln och att dörren var omöjlig att få upp på egen hand. Tur att min starka assistent var med!

Bilresan var givetvis tuff för kroppen men A körde på hela vägen och det flöt på smidigt även med pauser. 18:15 kom jag hem och pussade jag på mina söta barn. Sedan stupade jag i soffan och var halvdöd resten av kvällen.

Tack för en trevlig helg alla Ni som besökte och även anordnade själva mötet. Bra jobbat!

Related Posts

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kvar på sjukhuset

Sjukhusinläggning

Luxerad käkled

Zzz

Det doftar MISTELBÄR

Search stories by typing keyword and hit enter to begin searching.