Födelsedag: Lillgammal blev typ LASTGAMMAL

Gårdagen slutade lite väl turbulent då J fick ett migränanfall med sedvanliga kräkningar men fram till dess var det toppen. Saknade maken givetvis men han är ju på utbildningsdagar i Skåne.  Mina föräldrar kom däremot på besök. Vi lyxade till det med en specialbeställd tårta som smakade underbart. Kombinationer med vit choklad och hallon kan väl aldrig bli fel?

Fick en Fatboy i present men den levererades redan förra veckan. Mycket efterlängtad och uppskattad sak som jag längtat efter ända sedan Ågrenskas familjevistelse. Finns som inget skönare att halvligga i.

Nu ska vi ta en lugn dag här hemma jag och förskolebarnen. J piggade på sig snabbt efter Ipren+Alvedon och sömn men vill inte riskera något. Vi kanske lyxar till det med lite överbliven tårta senare 😉

Grattis till mig själv som börjar närma mig 40 🤣

 

Related Posts

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Sjukhusinläggning

Luxerad käkled

Zzz

Det doftar MISTELBÄR

Tiden räcker inte riktigt till

Search stories by typing keyword and hit enter to begin searching.