Allergisk mot smärtlindring

Mår (som väntat) apa efter gårdagens idiotiska försök med smärtplåster. Ville ändå ge en ny sort en chans och se om det enbart var klistret i de två tidigare sorterna som huden reagerat på. Det kan man väl konstatera att det inte var? Det hann bara sitta kvar i drygt två timmar ska tilläggas..

Undrar när huden lugnat ner sig och man vågar sig på en dusch?

Så frågan är om det var värt ett försök? Ja jag har fortfarande ont i svanskota och rygg. Utöver det så fick jag även lite spränghuvudvärk, mer trötthet och magont på köpet. Med andra ord så var det inte värt det. Man blir så frustrerad när man har ont och inga läkemedel eller varianter av smärtlindring fungerar.

Näe men vi kör väl på med Alvedon och försöker intensiv-vila här. Vi har fått leverans med virke till det sista på altanen och det har möblerats om i huset. Vi har fått ett helt ”nytt” vardagsrum bara genom att byta ut redan befintliga möbler mot andra. Jag har givetvis inte lyft möbler men är ändå helt slut. Förändringar är tuffa för oss aspies och även om det känns skönt efteråt så stjäl det mycket energi. Nu ska hjärnan dessutom tänka ut och planera matinköp för en vecka. Hoppas jag kan få slippa undan själva handlingen.

Om två timmar är det fullt ös här hemma igen och maken åker ganska omgående till jobbet. Messenger och sociala medier får pausa för en stund. Ni klarar väl er utan mig? 😅😉

#givmigstyrka

Related Posts

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Sjukhusinläggning

Luxerad käkled

Zzz

Det doftar MISTELBÄR

Tiden räcker inte riktigt till

Search stories by typing keyword and hit enter to begin searching.