När tröttheten tar över

Jag vet inte om det är pollenallergi, förkylning eller ”bara” min kroniska trötthet – men det är oavsett extremt. Ögonen går i kors hela tiden och jag somnar så fort jag sätter mig i soffan eller bara ska läsa i en tidning. Det påminner lite om när man var gravid och hade den där förlamande tröttheten under ett par veckor. Nu är jag ju givetvis inte (och kommer aldrig bli) gravid bör tilläggas!

Idag väcktes jag av minstingen 04:40 men kunde blunda lite i smyg från och till. Det borde oavsett inte vara någon fara eftersom jag somnade redan 21 igår. Men nu är det väl allt som kommer ikapp helt enkelt.. både fysiskt och psykiskt.

J är hos mormor och morfar och har egentid, sedan igår. Det var nog välbehövt för honom att få fullt fokus och en lugn miljö (utan andra barn). Nu i eftermiddag ska vi åka ut och hämta honom. Blir samtidigt lite fika och hundarna hinner härja av sig tillsammans ❤️

Näe om man skulle ta och sova en halvtimma till? 😴

Related Posts

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kvar på sjukhuset

Sjukhusinläggning

Luxerad käkled

Zzz

Det doftar MISTELBÄR

Search stories by typing keyword and hit enter to begin searching.