ADL-bedömning är avklarad

Efter ytterligare två timmars observation idag så kan vi äntligen konstatera att ADL-bedömningen är avklarad. Nu måste vi täckt upp alla punkter och kommunen borde verkligen vara nöjda med underlaget.

Idag fick personen i fråga vara med när vi hämtade S skoluppgifter (han är fortfarande sjuk stackaren) lämnade en krånglig G på förskola och tillbaka med bilen. Handling på ICA hanns med och vi avslutade med en måltidssituation här hemma. Det blev nog extra tydligt att situationen runt/vid skolan och förskolan är omöjliga i rullstol och att jag är enormt beroende av assistenten för att ens ”få in ungarna” på sina respektive avdelningar…

Omöjligt att förutse hur biståndshandläggaren kommer besluta utifrån underlaget men jag kan bara hoppas på det bästa. Det är som ingen liten grej, utan handlar om vår familjs överlevnad och framtid.

S har nog lyckats smitta även mig för nu är tempen uppe i 38,6, halsen gör ont och huvudvärken dunkar rejält. Gäller att försöka vila så gott som går inför eftermiddagens drabbning (enorm omställning för J att komma hem från kortids varje gång han varit där). Det är tufft att längta så enormt mycket efter ens älskade barn men samtidigt oroa sig för hemkomsten. Den ständiga och eviga känslan av skam, förtvivlan men samtidigt glädje.

Önskar er alla en fin start på veckan!

Related Posts

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Välkomnar vardagen

Kvar på sjukhuset

Sjukhusinläggning

Luxerad käkled

Zzz

Search stories by typing keyword and hit enter to begin searching.