Ett känslosamt möte

Det är flera timmar sedan vi satte oss ner tillsammans med repsentanter från skola och sjukvård. Vi blev ett stort gäng och tiden kändes först lite väl tight för att ”nå fram” men jag blev positivt överraskad. Det kändes äntligen som vi blev tagna på allvar och alla inblandade fick information från Eric Ronge själv. Kunskapen och förståelsen borde öka drastiskt. Ja och vi föräldrar kanske äntligen slipper känna oss som hysteriska/krångliga? Jag hoppas det iaf för orken är som ni redan vet körd i botten…

När Eric började prata mer detaljerat om vår familj och hur pressad situationen är runt barnen, så kunde jag inte hålla tillbaka tårarna. All förtvivlan och ångest bara ryktes fram. Det var smärtsamt men samtidigt skönt att få släppa ut allt kämpigt inombords. Det är inte så att jag överdriver utan vi har verkligen TRE barn med speciella behov. Alla våra barn kräver mycket mer än ett ”normalt” barn. Det är sanningen och något som vi inte kan ändra på. Vi kan bara göra vårt bästa utifrån situationen.

Jag vill skicka ett stort tack till sjukvårdspersonal och våra barns pedagoger. Vi är mer tacksamma än ni tror och hoppas att vi tillsammans kan ge våra barn en trygg vardag!

Related Posts

2 Discussion to this post

 1. Anna skriver:

  Det är alltid så sjukt jobbigt när man sliter hund för att dels hålla samman själv, dels för att hålla barnen flytande och dels för att få familjen att flyta med allt vad vardag innebär.
  Man måste nog varit mitt i allt detta för att ens kunna ana.
  Det handlar inte om barn vs karriär som merparten av befolkningen tycks syssla med utan om att få varje barn att fungera varje dag i alla moment. Och för att överleva själv och hålla ihop.
  Så glad att ni hade ett bra möte och att det här ger bra och konkreta ringar på vattnet!
  Kram

 2. […] hade ju ett väldigt bra och givande möte med många inblandade där i mitten av mars. Allt rörde barnen och inte minst J och hans kommande […]

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Välkomnar vardagen

Kvar på sjukhuset

Sjukhusinläggning

Luxerad käkled

Zzz

Search stories by typing keyword and hit enter to begin searching.