Lymfterapeut

Besöket hos Lymfterapeuten gick bra och jag har snart en beställning av kompressions-ärmar på väg hem. Tyvärr har jag alltså inte ”enbart” Lipödem på benen numera.

Jag fick även mäta och göra en ny utprovning av kompressionsleggings. Lite ändring av själva modellen och även material. Hoppas att det kommer smärtlindra och svullnaden kan minska något framöver. Ja eller åtminstone inte bli värre. Operation är inget alternativ i nuläget då jag inte har råd och i nuläget får man inte göra dessa via Landstinget….

Nu ska jag stänga ner mobilen och säga god natt. I morgon väntar ett träningspass i varmbassängen och det ska bli riktigt riktigt skönt!

Related Posts

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Sjukhusinläggning

Luxerad käkled

Zzz

Det doftar MISTELBÄR

Tiden räcker inte riktigt till

Search stories by typing keyword and hit enter to begin searching.