Känslostorm & Lipödem

En dag närmare vår fullproppade vecka. Man hämtar andan, skissar en planering i almanackan, sysselsätter barnen på olika håll (bråkar non stop annars) och försöker ta igen lite förlorad sömn. Tröttheten är så förlamande och man känner att det aldrig kommer vända. Kan vi aldrig få sova längre än 05 en ynka helg? Ja och kommer vi föräldrar någonsin få sova tillsammans i vår dubbelsäng igen? Äsch det är som det är helt enkelt och vi kan bara tänka framåt…

I morgon kickar vi igång veckan med besök hos Lymfterapeuten på Mössebergs kurort. Mina gigantiska Lipödem ska förhoppningsvis få en ny variant av kompressionsleggings och överarmarna ska få motsvarande. Det både känns och syns att problemet ökat även där.

Inte konstigt att känslostormarna blir väl starka stundtals

Hur ser era planer ut för de närmaste dagarna? 

 

Related Posts

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kvar på sjukhuset

Sjukhusinläggning

Luxerad käkled

Zzz

Det doftar MISTELBÄR

Search stories by typing keyword and hit enter to begin searching.