En längtan efter…

Mitt i allt tufft och kämpigt runt oss som familj, så kan jag inte låta bli att drömma mig bort. Eller kanske snarare ett par månader framåt i tiden. Den vackra våren och efter det själva sommaren…

Vad längtar Ni efter just nu?

Annars kan jag berätta att det varit en bra dag här hemma för J. Vi har lekt med Lego och dockskåp, duschat, tittat på film, PRATAT, ätit fruktsallad och sedan lunch. Matvägran försvann i och med lugnet här hemma. Jätteskönt att han äter men samtidigt så fruktansvärt tragiskt att han ens ska behöva reagera så i mellanåt…

En lek som kanske skiljer sig från andras barn men en minst lika viktig LEK!

Nu kommer snart brorsorna hem och jag hoppas att vi får en (relativt) lugn eftermiddag tillsammans. I morgon är det fortfarande slask ute men jag hoppas att fredagen bjuder på mer glädje, lugn och harmoni. Det behöver vi alla.

 

Related Posts

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Sjukhusinläggning

Luxerad käkled

Zzz

Det doftar MISTELBÄR

Tiden räcker inte riktigt till

Search stories by typing keyword and hit enter to begin searching.