Kortare dagar = mer lugn

Ibland är det inte de stora förändringarna som behöver vara de mest effektfulla i mångas vardag. Sedan vi kortade av dagarna för barnen på förskolan så har oron och stressnivån sjunkit drastiskt. Smärtorna hos barnen är inte lika påtagliga och slagsmålen minskar. Numera är det 08:30-13:30 som gäller varje dag och alla barn hämtas därmed samtidigt när S skoldag slutar. 

Att det medför mer planering, stress och mindre vila  för egen del är en annan femma. Men det är ändå något som jag gör med glädje för våra älskade ungars skull. Det är ingen uppoffring som jag ser det men oavsett en skyldighet som förälder. Den dagen man skaffar barn så får man parkera sitt ego (och ibland välmående) för gott. Alltid och oavsett.

Idag har jag varit på rehabträning i bassängen och det var som vanligt skönt. 32 graders värme i vattnet och en duktig fysoterapeut kan verkligen göra underverk. Blev lite yr mot slutet men efter vätska och frisk (iskall) luft så vände det. Kastade i oss mat via Expressen på MAX och körde sedan hemåt. Hann mellanlanda och ge hunden mat i 5-10 minuter innan det var dags att köra till barnens skola/förskola. Puh.

Migränanfallet kom som ett brev på posten men jag kunde vila i soffan bredvid relativt lugna barn. Avslappnade och välmående barn. Nöjd och gosig vovve. Lagom till humöret hos sönerna började tryta, så hade medicinen gett effekt och allt rullade på med klassiska rutiner. Nu sover barnen sött och jag är ganska nöjd med dagen trots allt.

Hur har din dag varit?

Related Posts

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Välkomnar vardagen

Kvar på sjukhuset

Sjukhusinläggning

Luxerad käkled

Zzz

Search stories by typing keyword and hit enter to begin searching.