Det knackade på dörren…

 

Förtjänar JAG verkligen den här underbara buketten? 😳😍

Den här dagen har varit minst sagt omtumlande. Oväntat finbesök som hade med sig en chokladkartong, spännande planer/möjligheter, ett nytt uppdrag inom förbundet, förnyat parkeringstillstånd som blev klart på minimal tid, rolig post till ungarna och en lugn kväll här hemma.

Jag känner mig nästan överväldigad av att livet bara flyter på. Att saker och ting känns lättare än tidigare och att jag har så många fina människor omkring mig. Utan er så skulle jag aldrig ha såna här bekymmerslösa dagar. Tack!

Related Posts

2 Discussion to this post

 1. Chris skriver:

  Ja nog är du värd det alltid 😘 Gläder mig oxå när ni får uppleva dagar med så lite strul som möjligt och hoppas att det hänger i ett tag. Men svårigheter lär ju fortsätta o ni är beundransvärda som klarar dem så bra ! Kommer ni kunna vidarebefordra era nya insikter skolan *?? Hoppas verkligen på det 🖒Nu börjar min idomin verka så godnatt. 😴 önskar Chris

  • Lillgammal skriver:

   Tack fina Chris! 🌹
   Ja absolut ska vi försöka få till ett möte med skolan och förhoppningsvis få till ett bättre sammarbete.
   Hoppas att du fått sova gott nu.
   Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Välkomnar vardagen

Kvar på sjukhuset

Sjukhusinläggning

Luxerad käkled

Zzz

Search stories by typing keyword and hit enter to begin searching.