Efter Ågrenska: En slags tomhet

Att man är öm i kroppen efter den här veckan kom inte som någon större överraskning men däremot tomheten. Jag känner mig tömd på energi och saknar verkligen det fina vi hade under dessa dagar. Vi som familj växte mycket och hittade åter positivitet och glädje. Men det är skrämmande hur snabbt allt annat tufft kom tillbaka.

Vi fick så otroligt många verktyg under den här veckan och nu gäller det att kunna använda dessa. Hur ska vi gå tillväga och vart börjar vi? Vem vill lyssna och kanske hjälpa oss på traven?

Jag hade så gärna velat ha till ett möte med ”alla inblandade” runt våra barn för att få till detta. En öppen diskussion och chansen att få dela med oss. Inte alls med syfte att gnälla och klanka ner på allt runt omkring – utan för att ta tillvara på det som faktiskt fungerar och tillsammans jobba framåt. Det är ingen hemlighet att det låste sig rejält med skolan innan avresan till Ågrenska och jag är inte heller oskyldig. Det är så lätt att frustrationen går ut över allt och alla (något som jag tog till mig på föreläsningen där nere om skolmiljö osv) men nu har vi ju ett val. Ska vi jobba framåt för barnens skull? Ja givetvis!

Jag pausar alla tuffa tankar och praktiska lösningar ett dygn och laddar för firande av S. Idag kommer nämligen närmaste släkten/familjen och firar vår nioåring.

Tack för att Ni lyssnar! ❤️

 

Related Posts

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kvar på sjukhuset

Sjukhusinläggning

Luxerad käkled

Zzz

Det doftar MISTELBÄR

Search stories by typing keyword and hit enter to begin searching.