Ågrenska familjevistelse EDS dag 4

Idag har det tveklöst varit den roligaste dagen här nere på Ågrenska men även mest könslosam för J. Han är jätteledsen över att snart behöva åka härifrån och vill inte att veckan ska ta slut. Tårarna har sprutar i perioder och har sedan följts av skratt och galna upptåg.

Vackert även i mörkret

Vad har vi gjort då? Jo idag var det dags för de verkliga experterna att komma till tals; vi själva. Med hjälp av en psykolog som ledde övningar och diskussioner så lyftes många ämnen. Vi utbytte tankar och funderingar, men även drömmar med varandra. Vi har alla mycket gemensamt men samtidigt skiljer sig en hel del vad gäller åsikter, erfarenheter och nuvarande situationer men det kanske just är detta som berikar oss? Att få dela med sig av både det som är tufft men även glädjeämnen gör så otroligt mycket och efter den här dagen så har alla öppnat upp sig så mycket mer. Jag väljer att inte fördjupa mig i det som diskuterades för även om det skulle kunna härledas till någon person, så känns det ändå fel.

Det är förtroenden som man inte vill skada helt enkelt

Senare på eftermiddagen så var det dags för en familjeaktivitet. Vi fikade tillsammans och hade sedan en riktigt rolig lek/tävling (som alla fick delta i – oavsett ålder). Vårat lag ”mammorna” vann givetvis bör tilläggas 😉

Utöver detta så har vi än en gång käkat massa underbart god mat och jag är fortfarande proppmätt efter middagen; som bestod av tacos och följt av kvällisen (som vi tog med oss upp hit i Stenhuset). Nu är det dags för sista natten här och vi struntade faktiskt i packningen nu ikväll. Bättre komma till ro och sova, så får vi slänga ihop allt i morgon bitti. Ska ändå passa på att duscha – om nu inte latmasken inombords hinner titta fram…..

God natt!

Ett berg med smutstvätt väntar..

 

 

 

 

Related Posts

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Välkomnar vardagen

Kvar på sjukhuset

Sjukhusinläggning

Luxerad käkled

Zzz

Search stories by typing keyword and hit enter to begin searching.