Ågrenska familjevistelse EDS dag 1

Vi har funnit oss tillrätta i våra sängar och de små snarkar i sina sängar. Storebror har svårt att komma till ro på ett nytt ställe men jag hoppas att även han somnar snart. Sömnen är extremt viktig för att vi alla ska orka med veckans schema..

Idag har vi mest fått information, bekantat oss med anläggningen och presenterat oss för varandra. Det känns ganska häftigt att vi är så många på samma plats som ändå delar något (relativt) unikt som EDS. Vi har så många liknande upplevelser och ändå en kämpaglöd som lyser igenom i varenda familj. Häftigt!

Ungarna är högt och lågt som vanligt. De hörs mer än alla andra ungar tillsammans och speciellt G är minst lika hyperaktiv som hypermobil *s*. Nåja det är våra älskade ungar oavsett och jag tror (hoppas) att de hunnit landa lite mer i morgon och kan ta in alla nya intryck utan att bli överväldigade. Det är ju så lätt hänt i en ny miljö och med helt nya människor. Barnteamet ska dock ha guldstjärnor för sitt underbara bemötande och det känns faktiskt inte läskigt att ”lämna bort” barnen flera timmar varje dag nu; ja under den kommande veckan.

Jag hade hoppats på att kunna vara lite social nu på kvällen men min ländrygg låste sig dessvärre. Det blir ofta så efter att ha suttit i flera timmar och det är alltid den där dumma disken som redan är opererad akut för några år sedan. Nu fick det istället bli vila i ryggläge medan maken hämtade kvällsmackor och te. Får satsa på en kvällsfika på plats i morgon istället och samtidigt lite mer tjöt med de trevliga EDS-päroren från ”schlätta” kanske? ☺

God natt från en trött men tacksam mamma – tänk att vi äntligen kom iväg hit till Ågrenska trots allt. Det krävdes enormt mycket men var värt alla strider! 

Related Posts

2 Discussion to this post

  1. Anna skriver:

    Underbart! Det blir säkert toppen för er!
    Så glad att ni faktiskt kom iväg trots allt.
    Keep uppdating och njut av den otroligt vackra naturen <3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kvar på sjukhuset

Sjukhusinläggning

Luxerad käkled

Zzz

Det doftar MISTELBÄR

Search stories by typing keyword and hit enter to begin searching.