Resfeber & planering inför Ågrenska familjevistelse

Ja nu är det två stressade föräldrar här hemma som försöker få ordning på allt inför avfärd. Högarna med packning växer i takt med att antalet väskor minskar. Nya saker tillkommer och vi kliar oss i huvudet över hur vi ska få med allt i bilen..

Barnen ska förberedas inför familjevistelsen utifrån sina förutsättningar och det är egentligen den klurigaste parten. S har vetat om resan i två-tre veckor nu men har haft munkavel gentemot sina bröder. Speciellt J är enormt lättstressad och behöver få reda på planeringen successivt och helst genom bilder. Då han inte har tidsuppfattning på samma sätt som andra så ska vi först idag berätta om vad händer i morgon.

Det nybyggda Stenhuset som alla familjer även kommer bo i under vistelsen

Jag hoppas att barnen kommer köpa upplägget och inte tycka det är jobbigt att vi separeras dagtid men det tror jag faktiskt. Barnteamet verkar ha stenkoll och har ställt massor med frågor för att veta så mycket som möjligt om allas personligheter. J kommer tex ha en egen vuxen person vid sin sida hela tiden och G kommer vara med i samma ”förskolegrupp”. S kommer höra till ett gäng på 5 grabbar (födda 07, 08 och 09) och de kommer säkert ha mycket skoj men de har ju även en del skolarbete som ska hinnas med…

Jag ser fram emot att lära mig mycket nytt om Ehlers-danlos men framförallt att lära känna andra familjer i samma situation

Vi ska vara på Ågrenska vid 11 i morgon så det får bli tidig avfärd härifrån och med förhoppning om att slippa de värsta bilköerna i själva Göteborg. Lunch kommer serveras ganska direkt så vi kommer bara ta med lite fika i bilen ner och då kommer gårdagens bullbak väl till pass.  Annars blir det nog garanterat någon kissepaus och bensträckare men inga längre stopp (hoppas jag). Det gäller att paddorna är laddade och hålla ner ”nivån av syskonkärlek” 🤣

Visst ser det mysigt ut? ☺

Alla foton är lånade från Ågrenskas egen sida

 

Related Posts

2 Discussion to this post

  1. Chris Johanson skriver:

    Åh vad jag önskar er en riktigt fin vistelse med nya o inspirerande upplevelser 🤗 Lite avkoppling o vila oxå förstås ! 💓 Chris

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kvar på sjukhuset

Sjukhusinläggning

Luxerad käkled

Zzz

Det doftar MISTELBÄR

Search stories by typing keyword and hit enter to begin searching.