VändDigLätt -20%

Följande inlägg är ett samarbete med VändDigLätt

*****

Det blev ett stort gensvar på tävlingen och många ömma kroppar som hade önskat vinna. Nu var det dessvärre bara en lycklig person som hade turen på sin sida MEN till er alla andra som vill köpa produkten – så har jag ett litet erbjudande längre ner i inlägget…

VändDigLätt är till dig som har svårt att vända dig när du ligger ner. Genom en glideffekt i tyget får kroppen hjälp att vända sig från sida till sida. Bra om du till exempel har smärta när du vänder dig på grund av värk, är nyopererad, har nack- eller ryggproblem eller är gravid. Smidig att ta med och enkel att använda, du lägger dig på den och inga särskilda underlag eller förberedelser behövs.

Här kan Ni läsa mer om min recension av produkten…

Jag har nu glädjen att meddela att ni alla får hela 20% rabatt med koden: VDL

 

Skynda att fynda 😚

Related Posts

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Välkomnar vardagen

Kvar på sjukhuset

Sjukhusinläggning

Luxerad käkled

Zzz

Search stories by typing keyword and hit enter to begin searching.