En Lillgammal vardag

Dagar blir till nätter innan man ens hunnit blinka och man hinner varken med att utföra eller ”tänka klart”. Allt är allmänt ryckigt och bristen på rutiner och förutsägbarhet börjar bli smärtsam. Jag biter ihop och försöker leverera men det blir som aldrig riktigt bra. Det mesta blir halvdant eller glöms helt enkelt bort pga min konstanta stressnivå. 

J och vi föräldrar har hunnit med både läkarbesök på barnhabiliteringen igår och en tid på specialisttandvården idag. G har hämtat ut sina glasögon idag och sedan fått träna på att använda dessa. S kämpar på med skolan och är helt slut när han kommer hem vid halv två; tur att han slutat på fritids!

I morgon börjar vi med kortare dagar för J och G på förskolan (08:30-13:30 dagligen) och hoppas det kommer medföra att främst J slipper bli tömd på all energi om dagarna. Han har inte mått bra det senaste och visat det tydligt här hemma under eftermiddagarna/kvällarna. Det är tydliga tecken på stress och ångest – vilket är fruktansvärt hos en liten sexåring så detta måste vi bara ändra på.

Ågrenska

Själv ska jag skriva packningslistor, hämta paket och handla hem lite smått och gott inför måndagens avfärd. Ja även be morgondagens stackars assistent om att städa ur det värsta i bilen. Det börjar ju närma sig en viss familjevistelse på Ågrenska med stormsteg!

Nu ska det först och främst försöka sovas. Smärtan i keoppen påminner mig om att de senaste dagarna varit lite väl ansträngande men i bland har man ju som inget val. Man blir aldrig direkt sjukskriven från sin mammaroll 😘

Related Posts

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Sjukhusinläggning

Luxerad käkled

Zzz

Det doftar MISTELBÄR

Tiden räcker inte riktigt till

Search stories by typing keyword and hit enter to begin searching.