HELG: Frossa & Frustration

Det är mycket gnäll runt mig och min blogg nu. Innerst inne vill jag ju leverera tjuriga inlägg men det är ju såhär min verklighet ser ut för tillfället och jag vill inte försköna vardagen.

Det är enormt tufft med frossan och ledvärken i kombination med min struma, som trycker mot luftvägarna. Man blir som lättare hes och anfådd av minsta lilla men det är ju samtidigt inte så illa att man vill genomgå en operation. Jag hade velat ta Ipren kontinuerligt under dessa dagar men magen fixar inte mer än max 1 innan allt rasar ihop. Alvedon hjälper ju inget vidare mot febern och jag har ju redan det dagligen i grundmedicinering.

Nu när det är helg så hade man velat vara den glada och pigga mamman som åtminstone orkar leka lite. Jag är ju tacksam för att kroppen höll ihop någorlunda under veckan som var med alla viktiga besök och möten men det är inte värt de. Att alla krafter tar slut och man som rasar ihop lagom till helgen – varenda gång. Det slår som aldrig fel. Morgondagen måste bara bli bättre för då står det bio på schemat och barnen är jätteladdade för detta. Speciellt minstingen som älskar Lego och framförallt Batman..

En konstant oro inför framtiden

Idag har jag personal mellan 10-15 och det är skönt att kunna släppa det dåliga samvetet gentemot maken för en stund. Mina assistanstimmar räcker inte till det jag behöver i nuläget men jag är samtidigt tacksam för de timmar jag ändå har. ADL-utredningen är nu igång och jag är livrädd för att kommunen ska fatta beslut om att dra in några timmar av beslutet. Det tillfälliga beslutet på 6 h/dygn utöver de 6 h i grundläggande beslutet är som inte hugget i sten 😌

Jag önskar av hela mitt hjärta att kroppen och själen skulle kunna få lite mer ro. Det kanske påverkar hälsan mer än vad man tror? Jag blir nog bokstavligen sjuk av all stress runt assistans-beslut…

 

Related Posts

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kvar på sjukhuset

Sjukhusinläggning

Luxerad käkled

Zzz

Det doftar MISTELBÄR

Search stories by typing keyword and hit enter to begin searching.