F som i Fredag, Förvirring eller kanske Feber

Min nuvarande status kanske snarare är en kombination av feber och förvirring (frustration)?Jag är så trött och tömd på energi. Hjärnan fungerar sämre än någonsin och minnet är därmed pinsamt dåligt. Jag kämpar för att hålla huvudet ovanför ytan och försöker fokusera på det viktigaste. Men om det fungerar vette sjutton?

Sjukhusbesök hit och myndighetskontakter dit – ibland glöms massor bort och en del dagar ”bara” en del. Stress och press ger ett mammahjärtat dåligt samvete. Det tar som aldrig slut!

Just nu har jag en kämpig feber som inte vill ge med sig och det påverkar givetvis orken även det. Tråkigt när man verkligen vill vara alla till lags och ”leverera fullt ut”. Även om jag knappt känner mig direkt utvilad, trots många timmars sömn så måste varje chans tas så nu får det bli sängen ingen. Har inget roligare att erbjuda här i bloggen. God natt!

Related Posts

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Sjukhusinläggning

Luxerad käkled

Zzz

Det doftar MISTELBÄR

Tiden räcker inte riktigt till

Search stories by typing keyword and hit enter to begin searching.