EDS-team i Linköping

I rollen som kontaktperson för EDS-förbundet så har jag rekommenderat en och annan att söka sig till det nystartade teamet i Linköping.

Efter gårdagens drygt 2 timmar långa besök hos deras överläkare så kommer jag med glädje fortsätta att tipsa fler. Vilket underbart bemötande och framförallt kunnig överläkare (vid namn Magnus) som jag fick träffa. Många frågor som fick svar och tips på hur ”min läkare” kan tänka framför levererades. Han hade bara gott att säga om min ridning och skulle även skriva in i journalen om hur positivt det faktiskt är ur bålstabilitet-synpunkt.

Jag fick reda på att den senaste smärtan i ryggen mest troligen beror på och det i sig känns tryggt. Jaha, vad hände mer? Jo, min klassiska typ är numera ändrad till HT och det är ju något jag haft på känn sedan ett bra tag tillbaka – vore ju konstigt om jag och sönerna inte hade samma gener 😉

*****

Klockan 18:30 lyckades vi äntligen ta oss ut från den gigantiska parkeringen, efter många pinsamma försök med kort hit och dit haha men det är en helt annan historia..

Lantisar i storstaden. Check!

Jag hoppas och tror att framförallt Försäkringskassan kommer vara nöjd nu med dels detta underlag men även bedömningen via MMR-teamet. Det återstår att se om jag åter blir besviken men just nu har jag en bra känsla inombords….  

Related Posts

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Välkomnar vardagen

Kvar på sjukhuset

Sjukhusinläggning

Luxerad käkled

Zzz

Search stories by typing keyword and hit enter to begin searching.