Trevligt samtal från Ågrenska

Nu börjar det närma sig familjevistelsen på Ågrenska och idag ringde en person från deras barnteam upp mig. Vi pratade i 45 minuter om alla våra tre barn och deras personlighet och intressen. Jag fick även jättebra information om hur upplägget brukar se ut och hur dagarna kommer se ut där nere.

Nu väntar vi bara på att förskolan ska fylla i det sista formuläret om J, så är alla färdiga och vi kan skicka ner dessa. Förhoppningsvis inser även rektorn att de bör skicka ner minst en repsentant för våra barns skola och de på Ågrenska skulle även försöka trycka på lite. Det är som inte så att möjligheten finns varenda år och att de får chansen till hösten igen som rektorn verkade tro….

Måste säga att jag tycker det är tragiskt att man inte tar chansen att skicka ner åtminstone en person då vi har 2/3 barn med helt egna resurser. De borde väl rimligen behöva kunskap om barnens diagnoser och hur det påverkar hela dagarna på förskola/skola om de är anställda utifrån deras speciella behov?

Jag blir ärligt talat riktigt irriterad över detta. Speciellt då de upprepade gånger gnällt över att ”de inte fått kunskap om vad EDS egentligen är och att de inte riktigt vet vad som gäller”.

Extra tråkigt när flera pedagoger/resurser faktiskt visade intresse för att åka men det handlar som alltid om pengar….

Related Posts

Discussion about this post

  1. […] här är kort och gott en fortsättning på diskussionen om skolans syn på Ågrenskas familjevistelse. Lögner och påhitt som personalen på Ågrenska spaltade upp (jag misstänkte att rektorn hade […]

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kvar på sjukhuset

Sjukhusinläggning

Luxerad käkled

Zzz

Det doftar MISTELBÄR

Search stories by typing keyword and hit enter to begin searching.