Det är mycket nu.

Dagarna avbryter varandra innan jag knappt hinner blinka. Tröttheten är konstant och jag hinner aldrig riktigt vila. Det som egentligen är så enormt viktigt får alltså prioriteras bort..

Idag har jag spenderat dagen stressandes; med både tandläkare, matbeställning, anställningsintervju och besvarat flera mail (utifrån min roll som kontaktperson för EDS-förbundet). Huvudvärken kom som ett brev på posten när J hade en ”urladdad” här hemma under eftermiddagen.

I morgon är det möte på förskolan och sedan hembesök av arbetsterapeut från barnhabiliteringen, för genomgång av testerna som nyligen gjordes runt mellansonens tidsuppfattning. Har jag tur så kanske vi hinner vila 20 min innan barn nummer 1 ska hämtas på skolan och eftermiddags-racet börjar igen.

Fredag då? Jo då ska jag spendera en heldag med MMR2-teamet igen. Det här tillfället är det både psykolog och temakonferens + 2,5 h bilresa tur och retur. Undrar om jag kommer ha ro nog för att sova lite i bilen? Det återstår att se.

Alla oroliga själar som påpekat ”att det måste vara enormt långtråkigt och sysslolöst för mig att bara gå hemma” – Ni kan vara lugna. Det är alltså ingen fara! 😉

God natt från en trött själ 

Related Posts

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Sjukhusinläggning

Luxerad käkled

Zzz

Det doftar MISTELBÄR

Tiden räcker inte riktigt till

Search stories by typing keyword and hit enter to begin searching.