MMR2 omgång 1

I morgon ska jag påbörja min MMR2-utredning och träffa både fysioterapeut och arbetsterapeut under förmiddagen. Det är drygt en timmas bilfärd dit och jag har första tiden redan 08:15, så världens snällaste pappa/morfar kommer hit på morgonen – så de yngre barnen kan levereras till förskolan. Studiedag för S så han får hänga med morfar istället.

Jag vet inte riktigt hur upplägget ser ut i morgon men vad jag förstod på läkaren så är det mest en formalitet och att Försäkringskassan ska få ett underlag. Någon egentligen rehabilitering via dem kommer det mest troligen inte bli av med andra ord. Redan på fredag ska jag dit igen och träffa psykolog på förmiddagen och sedan vara med på själva teamkonferansen direkt efter lunch.

Att måla upp en falsk fasad

Näe nu får det bli sömn i ett par timmar. Morgondagen kommer bli en prövning och jag hoppas faktiskt lite på att de kommer se förbi den där starka och glada fasaden; som jag annars lätt målar upp och lurar min omgivning med…

Related Posts

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Sjukhusinläggning

Luxerad käkled

Zzz

Det doftar MISTELBÄR

Tiden räcker inte riktigt till

Search stories by typing keyword and hit enter to begin searching.